Despre noi

         Produsele contin catina alba , cerificata bio prin Austria Bio Garantie , si provin din cultura noastra proprie. Prelucrearea catinei se realizeaza manual , ca de altfel tot procedeul realizarii produselor . Intentia noastra este de a aduce pe piata produse cu o adevarata valoare pentru sanatate , produse pe care sa le simti in organism de cum le-ai gustat. Efectele benefice ale catinei trebuiesc cunoscute , pentru ca este cel mai usor mod de vindecare a organismului folosind multitudinea de vitamine si minerale ce se regasesc in fructul de catina.

Produsele obtinute din catina sunt :
– Suc ecologic de catina cu miere /sticla 500ml
– Fructe de catina ecologica, deshidratate /100gr.
– Pulbere de catina ecologica  / 100gr.

                  -Ulei de catina bio , pur preset la rece / 10ml,15ml,20ml,50ml,100ml     


Sucul ecologic de catina cu miere , contine suc de catina obtinut prin presarea fructelor la care se adauga miere ecologica. Produsul se vinde doar in stare proaspata , nepasteurizat , din dorinta obtinerii unui efect cat mai mare a impactului multitudinii de vitamine si minerale si oligoelemente asupra organismului. Ambalajul sucului este sticla fumurie  , necesitatea culorii inchise a sticlei pastrand nealterat betacarotenul pe care-l contine .

        Uleiul de catina bio , pur presat la rece este realizat din catina bio 100% si este un supliment alimentar benefic pentru sanatatea omului si mentionam ca nu este un ulei macerat asa cum sunt majoritatea uleiurilor de catina existente pe piata romaneasca.